Vezetőség

Langbein Valentin ügyvezető

LANGBEIN VALENTIN

Ügyvezető

Amerikai és nyugat-európai multinacionális vállalati környezetben szerzett Facility Management folyamatokat és tapasztalatokat ültettük át a Facility Concept Kft.-be.
Az elmúlt években munkám és szolgáltatásunk szerves része lett az ingatlanokhoz tartozó információs technológia, a proptech. 2018 óta az IVSZ proptech munkacsoport vezetőjeként, illetve proptech konferenciákon szakmai/tartalmi tanácsadóként tevékenykedem.

Langbein Valentin vezetőségi tag

NÉMETH IVÁN

Vezetőségi tag

Kereskedelmi, tervezői, kivitelezői tapasztalatokat szereztem német piacvezető, multinacionális cégekben, valamint családi tervezőirodában is.
A közgazdasági diplomám megszerzése után elindítottuk saját vállalkozásunkat, mely sikere után további cégalapítások következtek.
Bízom a Facility Concept sikerében is.

Langbein Valentin vezetőségi tag

KOROMPAY ZOLTÁN

Vezetőségi tag

2010-ben energetikai vállalkozást indítottam, melynek folyományaként 2012-ben társammal megalakítottuk a GeoConcept Energetikai Kft.-t, amit azóta is vezetek. Az elsődleges tevékenység energetikai, elsősorban hőszivattyús rendszerek tervezése, megvalósítása és üzemeltetése. A GeoConcept Kft.-hez társult vállalkozások igen aktívak az ipari hűtés- és fűtéstechnika területén, valamint kiterjedt, országos szerviztevékenységet folytatnak ezen a területen. A fenti tudásra és tapasztalatra is alapozva indítottuk el a Facility Concept Kft.-t, hogy a gépészeti karbantartások és az energetikai fejlesztések mellett komplex épületüzemeltetési feladatokat lássunk el.