Vezetőség

Langbein Valentin ügyvezető

LANGBEIN VALENTIN

ügyvezető

vl@facilityconcept.hu
+36 20 940 2185

Multinacionalis Facility Management cégek vezetésével foglalkoztam az elmúlt két évtizedben, CEE régióban azután Magyarországon.
Bővebben...

Amerikai és nyugat európai multinacionális vállalati környezetben szerzett Facility Management folyamatokat és tapasztalatokat ültettük át a Facility Concept Kft.-be.
Az elmúlt években munkám és szolgáltatásunk szerves része lett az ingatlanokhoz tartozó információs technológia a Proptech, 2018 óta az IVSZ ptoptech munkacsoport vezetőjeként illetve proptech konferenciákon szakmai/tartalmi tanácsadóként tevékenykedem.

Langbein Valentin vezetőségi tag

NÉMETH IVÁN

vezetőségi tag

nemeth@facilityconcept.hu
+36 30 234 3749

Épületgépész mérnökként végezve az egyetem után a szakma számos területén dolgoztam.
Bővebben...

Kereskedelmi, tervezői, kivitelezői tapasztalatokat szereztem német piacvezető multinacionális cégekben, valamint családi tervező irodában is.
A közgazdasági diplomám megszerzése után elindítottuk saját vállalkozásunkat, mely sikere után további cégalapítások következtek.
Bízom a Facility Concept sikerében is.

Langbein Valentin vezetőségi tag

KOROMPAY ZOLTÁN

vezetőségi tag

korompay@facilityconcept.hu
+36 20 962 8624

2000-2010-ig magyar tulajdonú, multinacionális cégeket képviselő vállalkozást vezettem.
Bővebben...

2010-től energetikai vállalkozást indítottam, melynek folyományaként 2012-ben társammal megalakítottuk a GeoConcept Energetikai Kft.-t, amit azóta is vezetek. Az elsődleges tevékenység energetikai, elsősorban hőszivattyús rendszerek tervezése, megvalósítása és üzemeltetése. A GeoConcept Kft.-hez társult vállalkozások igen aktívak az ipari hűtés és fűtéstechnika területén, valamint kiterjedt, országos szerviz tevékenységet folytatnak ezen a területen. A fenti tudásra és tapasztalatra is alapozva indítottuk el a Facility Concept Kft.-t, hogy a gépészeti karbantartások és az energetikai fejlesztések mellett komplex épület üzemeltetési feladatokat lássunk el.